Zomer in je glas met 3 nieuwe SodaStream Goodness smaken

Bruiswater was nog nooit zo fruitig: meer dan 45% vruchtensap per glas.

Kort na Mei Plasticvrij lanceert SodaStream explosieve Goodness fruitsmaken, in recycleerbare glazen flessen. Met deze mix maak je makkelijk zelf zomerse drankjes met een frisse, fruitige smaak.

De gloednieuwe Goodness is beschikbaar in drie uitgebalanceerde smaakvarianten: Apple, Lemon Grapefruit en Apple Cranberry. Ideaal om je gasten thuis te verrassen of bij een gezellige picknick. Voeg ongeveer drie eetlepels toe aan je plat of bruisend water voor een verfrissende fruitige mix. Vervolgens kan je ervoor kiezen om nog verse garnering toe te voegen, zoals bessen of limoenschijfjes, om je fruitig drankje helemaal af te werken. Goodness bevat natuurlijke aroma’s, is vrij van conserveermiddelen en is verpakt in een recycleerbare glazen fles met handige shenktuit.

Lekker én milieuvriendelijk

Als duurzaam alternatief voor bruisende dranken in plastic wegwerpflessen, was SodaStream partner van de recente editie van Mei Plasticvrij. Tamara Kroon, Marketing Manager SodaStream Benelux: “Het groeiende succes van burgerinitiatieven als Mei Plasticvrij toont aan dat steeds meer consumenten vragen naar oplossingen om minder wegwerpplastic te gebruiken. We zijn dan ook blij om met Goodness – in glazen flessen – een alternatief voor fruitige drankjes in plastic wegwerpflessen aan te bieden.”
Ineke Van Nieuwenhove, oprichtster van Mei Plasticvrij: “Het fijne aan SodaStream is dat ze blijven innoveren om minder plastic te gebruiken. We zijn heel blij dat Goodness in glazen flessen te verkrijgen is. Dat is volgens ons de toekomst: genieten van heerlijke fruitige limonades op basis van kraanwater en een smaakje. Zo bespaar je heel wat plastic wegwerpflessen. Het is dus mogelijk om op een eenvoudige manier plastic afval te verminderen zonder in te boeten aan smaak en genot. Een boodschap die we ook na Mei Plasticvrij willen blijven onderstrepen.”

SodaStream Goodness in het kort:

  • Premium fruitige flavors met meer dan 45% puur vruchtensap per glas
  • Geen conserveermiddelen
  • Elegante en duurzame glazen fles
  • Perfect voor bruisend en plat water

De fles heeft een inhoud van 500 ml en is goed voor tot 4 liter drank. SodaStream Goodness is verkrijgbaar bij SodaStreamstore.nl, Carrefour, Krëfel en MediaMarkt. Consumentenadviesprijs: 6,99 euro.

Over SodaStream

SodaStream biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water en is wereldwijd marktleider voor toestellen om thuis bruiswater te maken. Met een SodaStream-toestel maak je kraantjeswater in een handomdraai bruisend en zijn plastic wegwerpflessen overbodig. Een herbruikbare SodaStream-fles bespaart gemiddeld 2800 wegwerpflessen. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. SodaStream is actief in 45 landen. In België is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Blokker, Carrefour, ColliShop, Coolblue, Delhaize, Eldi, Euronics, Exellent, Krëfel, MediaMarkt en Vanden Borre.

Noot voor de pers, niet voor publicatie:

We stellen graag exemplaren van Goodness ter beschikking voor een review of een wedstrijd bij uw redactioneel artikel.
Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u terecht bij Heidi Vandenbussche: