Komt niet zonder bruis te zitten.

Graag informeren we u waar u reeds terecht kunt voor onze SodaStream-koolzuurcilinders en overige producten.

Supermarkt

Bent u van plan te gaan naar de supermarkt? Dan raden wij u aan om de SodaStream-koolzuurcilinder aan te schaffen bij Colruyt of Albert Heijn. Tegen inlevering van uw lege cilinder, betaalt u alleen voor het koolzuurgas. U kunt ook terecht voor de aankoop van de SodaStream Spirit bruiswatertoestel.

Overige SodaStream-verkooppunten zijn: OKay, Carrefour, Delhaize en Match.

Online

Indien u SodaStream-koolzuurcilinders online wilt bestellen, raden wij u aan om uw aankoop te doen via SodaStreamStore.nl. U kunt de SodaStream-cilinders per twee stuks bestellen. U hoeft alleen voor het koolzuurgas te betalen als u uw twee lege cilinders retourstuurt binnen twee weken.

SodaStream is ook nog verkrijgbaar bij de webshops van de non-food winkels: Vanden Borre, Krefel etc.

 

 

Vind je winkel

Liever je SodaStreamtoestel in een winkel kopen? Dat kan! Onze producten zijn te koop bij geselecteerde verkooppunten, in sommige winkels kan je ook je cilinder omruilen. Vul je locatie in om direct de dichtstbijzijnde winkel te vinden.

Vul je postcode of woonplaats in om het dichtstbijzijnde SodaStreamverkooppunt te vinden. Als je je cilinder wilt omruilen, selecteer je hiernaast cilinder omruilen.

Je kan ook op de onderstaande ‘Jouw locatie’ – button klikken. De kaart toont dan de verkooppunten die zich het dichtst bij jouw locatie bevinden. Geef toestemming om jouw locatie te delen wanneer daar om wordt gevraagd.

Heb jij je toestel al geregistreerd?

 

Profiteer nu van 15 % korting op je volgende aankoop.