SodaStream zegt ‘Goodbye’ in nieuwe campagne
met acteurs ‘Game of Thrones’

Kristian Nairn alias ‘Hodor’, Thor Bjornsson alias ‘The Mountain’
en Hanna Waddingham alias ‘Septa’ zeggen samen vaarwel tegen… plastic flessen.

SodaStream onthult vandaag zijn nieuwste videocampagne ‘Say Goodbye’ met ‘Game of Thrones’-acteurs Thor Bjornsson alias ‘The Mountain’, Hanna Waddingham alias ‘Septa’ en Kristian Nairn alias ‘Hodor’.

In de video worstelen de acteurs in alledaagse situaties met plastic wegwerpflessen en realiseren ze zich dat ze er maar beter afscheid van nemen. De campagne benadrukt eens te meer de duurzame boodschap van SodaStream.

We zoeken altijd naar leuke en originele manieren om duidelijk te maken dat we ook op een milieuvriendelijke wijze van bruisende drankjes kunnen genieten”, zegt Tamara Kroon, Marketing Manager SodaStream Benelux. “We moedigen consumenten aan om ‘dag’ te zeggen tegen wegwerpplastic, en ‘hallo’ tegen herbruikbare oplossingen. En bovendien hoef je zo niet meer met onnodige zware gewichten te zeulen. De campagne sluit mooi aan bij ons partnership met Mei Plasticvrij.

De video is een speciale remake van een bestaande SodaStream-campagne uit 2017 (bekijk hier: https://youtu.be/jqPdO-VRsi8 ). Het is niet de eerste keer dat GOT-sterren in een video van SodaStream verschijnen, maar deze keer komen ze allemaal samen voor een definitief afscheid.

Bekijk de video ‘Say Goodbye’:

“Als een fan van SodaStream en een verdediger van het milieu, ben ik altijd bereid om SodaStream te helpen om hun duurzame boodschap over wegwerpplastic te verspreiden”, aldus Krisian Nairn. “Deze keer doe ik het met twee vrienden, Thor en Hanna, wat het nóg leuker maakt!”

Over SodaStream

SodaStream is actief in 45 landen en wereldwijd marktleider voor toestellen om thuis bruiswater te maken. In België is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Blokker, Carrefour, ColliShop, Coolblue, Delhaize, Eldi, Euronics, Exellent, Krëfel, MediaMarkt en Vanden Borre.

Noot voor de pers, niet voor publicatie:

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u terecht bij Kurt Peeters: