SodaStream trakteert op bruisend kraanwater en herbruikbare drankflessen tijdens ‘Run & Walk For The Climate’

11 en 12 mei 2019 in Hasselt

Op zaterdag 11 en zondag 12 mei kunnen deelnemers en supporters van ‘Run For The Climate’ en ‘Walk For The Climate’ in Hasselt terecht bij de SodaStream-stand voor verfrissend bruiswater of een gratis hervulbare drankfles.

SodaStream zal met een opvallende truck aanwezig zijn langs het parcours van ‘Run For The Climate’ en ‘Walk For The Climate’ in samenwerking met De Watergroep. Iedereen die wil, kan er zijn versgetapt kraanwater van De Watergroep laten ‘sprankelen’. Daarnaast deelt SodaStream gratis hervulbare drankflessen uit, om mensen een duurzaam alternatief te bieden voor wegwerpplastic. Alle bezoekers van de SodaStream-stand maken bovendien kans op een SodaStream Spirit.

“Please, go reusable!”

Tamara Kroon, Marketing Manager Benelux bij SodaStream: “We stellen vast dat er op sportevenementen nog altijd heel veel plastic wegwerpflesjes worden gebruikt en weggegooid. Maar we zullen met z’n allen toch afstand moeten nemen van plastic voor eenmalig gebruik, zoals plastic bekertjes en flessen. Met deze actie op ‘Walk For The Climate’ en ‘Run For The Climate’ wil SodaStream mensen bewustmaken dat er duurzame alternatieven voorhanden zijn, zonder in te boeten aan gebruiksgemak of comfort.

Mei Plasticvrij

Als officiële partner van Mei Plasticvrij strijdt SodaStream volop mee tegen plastic wegwerpflessen. Met SodaStream maak je van kraanwater in een handomdraai lekker bruiswater in een herbruikbare fles. SodaStream biedt dus een perfect én bovendien duurzaam alternatief voor bruiswater in plastic wegwerpflessen.

Tips nodig om wegwerpplastic te verminderen? Ga naar Meiplasticvrij.be.

Over SodaStream

SodaStream is actief in 45 landen en wereldwijd marktleider voor toestellen om thuis bruiswater te maken. In België is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Blokker, Carrefour, ColliShop, Coolblue, Delhaize, Eldi, Euronics, Exellent, Krëfel, MediaMarkt en Vanden Borre.

Noot voor de pers, niet voor publicatie:

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u terecht bij Kurt Peeters: