SodaStream lanceert 4 nieuwe Flavors in duurzame glazen fles

Maak van je bruiswater een sprankelend fruitig drankje.

Het is weer lente, en dus het seizoen bij uitstek om volop te genieten van een heerlijke frisdrank op een terras. Om je water een fruitige smaak te geven zónder tussenkomst van een plastic fles, introduceert SodaStream nieuwe Flavors verpakt in een duurzame glazen fles.

Naast de bestaande Classics, Mocktails en Fruit Drops, brengt SodaStream nu 4 nieuwe Flavors op de markt. De Flavors Red Berry Mix, Blackcurrent, Fruit Mix en Orange Mix zijn unieke smaken met 50% vruchtensap om je SodaStream-bruiswater een extra fruitige smaak te geven. De Flavors bevatten geen conserveermiddelen of kunstmatige kleurstoffen en zijn verpakt in een recycleerbare glazen fles.

Genieten van een lekkere smaak én het milieu sparen was nog nooit zo makkelijk: voor de beste smaak vul je 1/9 van je glas of fles bruiswater met de SodaStream Flavor. Vervolgens kan je ervoor kiezen om nog verse garnering toe te voegen, zoals bessen of limoenschijfjes, om je fruitige drankje helemaal af te werken. Klaar, nu genieten maar!

De Flavors zijn beschikbaar in 4 heerlijke smaken: Red Berry Mix (frambozen 20%, aardbeien 15%, kersen 15%), Blackcurrent (zwarte bessen 50%), Fruit Mix (witte druiven 30%, appelsien 10%, citroen 10%) en Orange Mix (appelsien 50%). De fles heeft een inhoud van 440 ml en is goed voor tot 4 liter drank. De SodaStream Flavors zijn heerlijk te mixen met zowel bruisend als plat water. Ze zijn verkrijgbaar bij Carrefour, Krëfel, MediaMarkt en Vanden Borre. Consumentenadviesprijs: 4,99 euro.

Over SodaStream

SodaStream biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water en is wereldwijd marktleider voor toestellen om thuis bruiswater te maken. Met een SodaStream-toestel maak je kraantjeswater in een handomdraai bruisend en zijn plastic wegwerpflessen overbodig. Een herbruikbare SodaStream-fles bespaart gemiddeld 2800 wegwerpflessen. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. SodaStream is actief in 45 landen. In België is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Blokker, Carrefour, ColliShop, Coolblue, Delhaize, Eldi, Euronics, Exellent, Krëfel, MediaMarkt en Vanden Borre.

Noot voor de pers, niet voor publicatie:

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u terecht bij Kurt Peeters: