Revival ‘Beverly Hills 90210’: SodaStreams 90’s-bruiswatertoestel in mum van tijd uitverkocht

Met de recente comeback van de hitserie ‘Beverly Hills 90210’ op de Amerikaanse televisie zijn de jaren 90 helemaal terug. Het was een tijdperk van innovatie, fun en kleur. Om dat te vieren, en tegelijkertijd het gebruik van wegwerpplastic terug te dringen, lanceerde SodaStream samen met Beverly Hills 90210-actrice Tori Spelling een limited edition in 90’s-stijl. De speciale editie was in de Verenigde Staten via SodaStream.com/Tori al binnen no-time uitverkocht.

De limited edition die SodaStream samen met actrice Tori Spelling ontwierp is geïnspireerd door de jaren 90 maar met een hedendaagse kijk op het gebruik van wegwerpplastic. Dankzij de transparante behuizing zijn de neonkleurige onderdelen van het bruiswatertoestel te bewonderen terwijl je een verfrissend drankje maakt en tegelijkertijd duizenden flessen van wegwerpplastic bespaart.

We zagen de jaren 90 weer terugkomen in het modebeeld en we wilden dit coole tijdperk vieren op een manier die mensen zich zullen herinneren. Tegelijkertijd willen we wel een belangrijke boodschap van deze tijd meegeven; laat wegwerpplastic tot het verleden behoren”, vertelt Tamara Kroon, Marketing Manager bij SodaStream Benelux.

Tori Spelling, een van de hoofdrolspelers van ‘90210’ werkt met SodaStream samen om deze belangrijke boodschap te verspreiden. “Veel van mijn mooiste herinneringen, leukste trends en inspiratie komen uit de jaren 90”, vertelt de actrice. “Het is echter ook belangrijk stil te staan bij wat er nu in de wereld belangrijk is, daarom ben ik echt heel blij en trots om samen met SodaStream mensen bewuster te maken van het gebruik van wegwerpplastic.”

Kort na de herlancering van de tv-serie vorige week was het originele SodaStream-toestel uitverkocht. Wanneer de reboot van ‘Beverly Hills 90210’ in België te zien zal zijn, en of dat gepaard zal gaan met een reeks Tori-toestellen, is voorlopig nog niet bekend.

Over SodaStream

SodaStream, onderdeel van PepsiCo, is wereldwijd marktleider voor toestellen om thuis bruiswater te maken, en biedt een duurzaam alternatief voor bruisende dranken in plastic wegwerpflessen. SodaStream is actief in 45 landen. In België is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Blokker, Carrefour, ColliShop, Coolblue, Delhaize, Eldi, Euronics, Exellent, Krëfel, MediaMarkt en Vanden Borre.

Noot voor de pers, niet voor publicatie:

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u terecht bij Kurt Peeters: