Dit sprankelende slokje met citroenachtige verfijning is gevuld met lavendelliefde. Roer, serveer en geniet van de onvermijdelijke complimenten (ze zullen je zeker doen blozen).
Giet alle ingrediënten in een kruik en serveer.
Voor lavendelsiroop:
Breng het water en de lavendel aan de kook in een pan. Roer de suiker erdoor tot het volledig opgelost is. Zet het vuur lager en laat 10 minuten sudderen. Haal de pan van het vuur en laat afkoelen. Zet 1 uur opzij. Filter en koel.
Citroen en verse lavendel
Giet alle ingrediënten in een kruik en serveer.
Voor lavendelsiroop:
Breng het water en de lavendel aan de kook in een pan. Roer de suiker erdoor tot het volledig opgelost is. Zet het vuur lager en laat 10 minuten sudderen. Haal de pan van het vuur en laat afkoelen. Zet 1 uur opzij. Filter en koel.
Citroen en verse lavendel