My Only Bottle van SodaStream,
de enige fles voor onderweg waarmee je bruiswater kunt maken

Registreer nu online voor dé must-have van deze zomer.

SodaStream, het bruiswatermerk dat plastic wegwerpflessen overbodig maakt, heeft een nieuwe primeur: My Only Bottle. Het is de eerste herbruikbare en vaatwasbestendige fles voor onderweg waarmee je ook bruiswater kunt maken.

De originele My Only Bottle biedt heel wat troeven:

  • de fles past op elk SodaStream toestel (behalve Crystal en Penguin) om makkelijk je eigen bruiswater te maken;
  • fashionable design met mooie metalen dop;
  • superhandig dankzij het draagkoordje, zo kan je de fles overal mee naartoe nemen;
  • vaatwasmachinebestendig;
  • en vooral, je bespaart duizenden plastic wegwerpflessen!

Blue, pink, black en turquoise

De nieuwe halveliterfles voor onderweg is beschikbaar in drie trendy kleuren: Icy Blue, Pink Blush en Black Noir. De speciale sportversie – in Bright Turquoise – is dankzij de aangepaste dop ook makkelijk te gebruiken tijdens je looptraining of yogasessie bijvoorbeeld.

Registreer op online

Registreer je online en zorg ervoor dat je de unieke My Only Bottle als een van de eersten kan bestellen. Consumentenadviesprijs: 9,99 euro. Per verkocht exemplaar via SodaStreamStore.nl schenkt SodaStream 1 euro aan de Plastic Soup Foundation. Met deze handige en duurzame aankoop investeer je dus bovendien in onderzoek naar wegwerpplastic, waar de Plastic Soup Foundation zich voor inzet.

Over SodaStream

SodaStream, onderdeel van PepsiCo, biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water en is wereldwijd marktleider voor toestellen om thuis bruiswater te maken. Met een SodaStream-toestel maak je kraantjeswater in een handomdraai bruisend en zijn plastic wegwerpflessen overbodig. Een herbruikbare SodaStream-fles bespaart gemiddeld 2800 wegwerpflessen. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. SodaStream is actief in 45 landen. In België is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Blokker, Carrefour, ColliShop, Coolblue, Delhaize, Eldi, Euronics, Exellent, Krëfel, MediaMarkt en Vanden Borre.

Noot voor de pers, niet voor publicatie:

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u terecht bij Kurt Peeters: