Secure shopping with SodaStream

Waarom SodaStream

Ontdek de voordelen van SodaStream

Hoe SodaStream je leven makkelijk maakt

Nooit meer sleuren met zware flessen

Wie maandelijks grote pakken met flessen bruisend water drinkt, weet wellicht welke zware taak het gesleur met de boodschappen altijd inhoudt. Met een SodaStream in huis bespaar je jezelf van deze last. Bovendien heb je heel wat ruimte over omdat je die flessen bruisend water nergens hoeft te stockeren.

Haal een SodaStream in huis

Drink meer water met het hele gezin

Wil je met je gezin gezonder gaan leven? Dan is meer water drinken wellicht één van je doelen. Met een SodaStream toestel in huis wordt water drinken leuk én bruisend. Je maakt er in een mum van tijd lekkere bruisende creaties mee, met of zonder smaakje. Bovendien hebben we heel wat recepten die geschikt zijn voor het hele gezin.

Ontdek de recepten

Een sterk staaltje design

Een functioneel én mooi design van Yves Béhar waarbij gebruiksgemak centraal staat, dat is hoe alle toestellen van SodaStream ontworpen zijn. Het resultaat: een toestel dat zo in je keuken, woonkamer of op tafel past én waarmee je heerlijk bruisend water kunt maken.

Ontdek de toestellen

Meer verfrissing, minder afval

Hou je van bruisend water maar vind je de afvalberg van die plastic flessen een zonde? Bij elk SodaStream-toestel krijg je een herbruikbare fles om je bruisend water in te maken. Zo bespaar je al heel wat afval en draag je jouw steentje bij aan het milieu.

Kies voor minder afval

Beschikbaar in verschillende verkooppunten

Naast onze online webwinkel vind je SodaStream ook terug in verschillende verkooppunten. Zo kun je het toestel alvast eens bekijken en al je vragen aan een verkoper stellen. Je kunt er ook terecht voor de verschillende smaken.

Zoek een verkooppunt

Back to top