Secure shopping with SodaStream

Pink Mojito 440 ml

SKU# 1524205310

Klik hier om in te zoomen op onderstaande afbeelding

Print

Details Product
Levering en Retour
Klant beoordelingen
Onze Tips
Mocktail Pink Mojito

Heb jij zin in een heerlijke aardbeien mojito, maar is alcohol niet jouw ding? Dan is de SodaStream Mocktail Pink Mojito Syrup ideaal voor jou! Met deze Pink Mojito siroop maak jij namelijk de lekkerste aardbeien mojitos zónder alcohol. De siroop bevat de authentieke smaken van aardbeien mojito - denk aan aardbei, munt, limoen en rum. Het enige wat je hoeft te doen is de siroop toe te voegen tijdens de bereiding van jouw SodaStream bruisende drank. Vervolgens kun je ervoor kiezen om verse ingrediënten zoals muntblaadjes en limoenschijfjes toe te voegen om jouw mocktail helemaal af te maken. Het flesje heeft een inhoud van maar liefst 440 ml en is goed voor tot 9 liter drank.

Het is tijd voor een feestje. Tijd om met je familie en vrienden van deze heerlijke mocktail te genieten. De echte smaak van een cocktail kan je beleven, maar dan zonder alcohol. Dat is gezond en fun!

Levering

Wij leveren enkel in België. Gelieve rekening te houden met een levertijd van 2-4 werkdagen. U heeft de keuze tussen twee manieren van verzenden:

 • DPD  pickup parcelshop: € 4,95-; bestellingen met een totaalbedrag boven € 30 worden gratis verzonden via Kiala. 
 • AAN HUIS LEVERING: € 4.95-; bij een totaal bestelbedrag van boven € 50 wordt het pakket gratis aan huis geleverd

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de pagina "Leveringsinformatie"

Wij leveren niet aan postbussen. 

Retouren 

Het is altijd mogelijk uw bestelling tot 14 werkdagen nadat u de producten heeft ontvangen te annuleren.
Gelieve de consumentenservice te contacteren op het gratis nummer 0800-74807 alvorens u de producten retour stuurt.
Wij vragen u uw bestelnummer bij de hand te houden.
De kosten die gemoeid zijn voor het terug sturen van uw producten zijn voor uw eigen rekening. Een volledige terugbetaling van het bestelbedrag is enkel mogelijk bij ongeopende siropen, cilinders of toestelverpakkingen.

Wij dienen de originele verpakking onbeschadigd retour te ontvangen. De creditering van uw producten kan 30 dagen in beslag nemen.
Indien uw producten beschadigd of verkeerd bij u geleverd zijn, draagt SodaStream de kosten. Wij vragen u wel ons hiervan tijdig op de hoogte te stellen, binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling.

Schrijf jouw beoordeling

 • U beoordeelt: Pink Mojito 440 ml

 • * Verplichte velden

 • %d ster
  %d sterren
  %d sterren
  %d sterren
  %d sterren