Secure shopping with SodaStream

Leveringsinformatie

DPD PICKUP PARCELSHOP

Door uw drukke planning bent u niet vaak thuis. U wilt zich geen zorgen maken over de leveringstijdstippen van uw pakketten en u wilt uw dagen niet omgooien om rekening te houden met de thuislevering van uw pakketten. Met DPD parcelshops hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de levering van uw pakketten! U kunt uw pakketten afhalen waar en wanneer u wilt!

Uw pakket wordt geleverd in een buurtwinkel (kruidenierszaak, benzinestation, krantenwinkel, stomerij, enz.) naar uw keuze. Er is altijd een DPD parcelshop bij u in de buurt ,vlak bij uw werk of de school van uw kinderen.

U haalt uw pakket af waar en wanneer het u past.

Is uw pakket aangekomen in de door u gekozen parcelshop? U wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht via e-mail, sms of telefoon. Klik hier om uw pakket op ieder moment op de voet volgen.
Na aankomst in de betreffende shop blijft het pakket nog 7 dagen tot uw beschikking.

Het parcelshop vraagt om een identiteitsbewijs daarna ontvangt u direct uw pakket. U tekent op de DPD terminal bij ontvangst van uw pakket.

Indien uw bestelling een waarde heeft van boven de € 30,- is het afhalen van uw pakket via DPD GRATIS. Voor bestellingen < €30,- brengen wij € 4,95 - verzendkosten in rekening.

Levertijd binnen België = 2 tot 4 werkdagen

Klik hier voor meer info.

 

AAN HUIS LEVERING

  • In samenwerking met DPD levert SodaStream uw bestelling aan huis. 
    Voor deze service betaalt u  € 4,95. Indien uw bestelling een waarde heeft van boven de € 50,- wordt het pakket GRATIS an huis geleverd.

DPD levert van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18:00 uur.

U dient rekening te houden met  een levertijd van 2 tot 4 werkdagen.

 

OMRUILEN VAN GASCILINDERS

Indien u ruilcilinders heeft besteld zit er in de doos bij uw bestelling altijd een retouretiket. U kunt de lege omruilcilinders gemakkelijk in de doos van levering verpakken en het retouretiket erop kleven.

Vervolgens geeft u de doos af bij het dichtsbijzijnde DPD Pickup Parcelshop. Klik hier om een punt bij u in de buurt zoeken. 

Het is zeer belangrijk dat het retouretiket duidelijk op de doos is gekleefd. Mocht het retouretiket bij uw bestelling ontbreken, neem dan contact op met SodaStream via 0800 – 74 807 of info@sodastream.be

Back to top