0

Secure shopping with SodaStream

Leveringsinformatie

DPD PICKUP PARCELSHOP

Door uw drukke planning bent u niet vaak thuis. U wilt zich geen zorgen maken over de leveringstijdstippen van uw pakketten en u wilt uw dagen niet omgooien om rekening te houden met de thuislevering van uw pakketten. Met DPD parcelshops hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de levering van uw pakketten! U kunt uw pakketten afhalen waar en wanneer u wilt!

Uw pakket wordt geleverd in een buurtwinkel (kruidenierszaak, benzinestations, krantenwinkel, stomerij, enz.) van uw keuze. Er is altijd een DPD parcelshop bij u in de buurt of vlak bij uw werk of de school van uw kinderen.

u haalt uw pakket af waar en wanneer het u past.

Is uw pakket aangekomen in het DPD parcelshop? U wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht via e-mail, sms of telefoon. Klik hier om uw pakket op ieder moment op de voet volgen.
Na aankomst in het parcelshop blijft het pakket nog 21 dagen tot uwer beschikking.

Het parcelshop vraagt om een identiteitsbewijs, daarna ontvangt u direct uw pakket. U tekent op de DPD terminal bij ontvangst van uw pakket.

Indien uw bestelling een waarde heeft van boven de € 30,- is het afhalen van uw pakket via DPD GRATIS. Voor bestellingen < €30,- brengen wij € 4,95 - verzendkosten in rekening.

Levertijd binnen België = 2 tot 4 werkdagen

Klik hier voor meer info.

 

AAN HUIS LEVERING

  • In samenwerking met DPD levert SodaStream uw bestelling aan huis. 
    Voor deze service betaalt u  € 4,95. Indien uw bestelling een waarde heeft van boven de € 50,- wordt het pakket GRATIS an huis geleverd.

DPD levert van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18:00 uur.

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 2 tot 4 werkdagen.

 

OMRUILEN VAN GASCILINDERS

Indien u ruilcilinders heeft besteld zit er in de doos bij uw bestelling altijd een retouretiket. U kunt de lege omruilcilinders gemakkelijk in de doos van levering verpakken en het retouretiket erop kleven.

Vervolgens geeft u de doos af bij het dichtsbijzijnde DPD Pickup Parcelshop. Klik hier om een punt bij u in de buurt zoeken. 

Het is zeer belangrijk dat het retouretiket duidelijk op de doos is gekleefd. Mocht het retouretiket bij uw bestelling ontbreken, neem dan contact op met SodaStream via 0800 – 74 807 of info@sodastream.be

Back to top